mandag 27. oktober 2008

Nok en update

Hei!
Sorry igjen for at æ e en så dårlig blogger. Nu har æ vært her i England i akkurat to måna og en dag, men det føles som æ bare har vært her i 3 uke. Tia går så alt for fort her nede. Ting e fortsatt ganske nytt og spennanes, men nu bynner hverdagslivet og komme mer eller mindre. Akkurat den her uka e mi half-term uke, altså ei uka fri. Det ska bli utruli hærlig med en ferie, for skolen har tadd på. Vi har sinnsykt mye lekse hver dag, og æ har jo ikke akkurat de beste studievanan sånnsett. Men det går nu greit. I det siste har æ ikke gjort så veldig mye spennanes, bortsett fra å farge håret. Og vært i London lamme ho Kamilla. Det æ stortsett gjør om dagan e bare å slappe av, henge med venna og bare kose mæ. Æ har det fortsatt supert, men kjenne avogtil at hjemlengselen kommer snikanes. Det blir sikkert å komme litt mer spennanese oppdateringe etter half-term, for comming up e blant anna halloween, og æ e faktisk invitert til to halloween-party på fredagen. Så det blir jo spennanes. Regne med å kle mæ ut som en robot, men tenke fortsatt på pingvin og viking. Uansett håpe dåkker har det koseli hjemme, og savne dåkker alle.


Bare et lite bilde av mæ med blondt hår for dem som ikke har sett det :>


2 kommentarer:

Jorun sa...

Hei Henriette.
Hyggelig at du var tilbake på bloggen for nå er det lenge siden vi har hørt noe fra deg. Jeg skvatt veldig da jeg så bildet for det var jo en blanding av Kamilla og Anita! (du var forresten fin på håret). Her hjemme er det så vidt blitt et tynt hvitt lag på bakken for vi har hatt en mild høst hittil, stemor og margritter står enda i full blomst på trappa. Sør på var det fullt kaos i går for det falt 25 cm med snø der, så ting er snudd på hodet. Ikke mye nytt her, dagene går som vanlig og nå skal jeg på undervisning. God helg til deg. Stor klem fra mor. PS. Fikk du vantene?

Henriette Michalsen sa...

Heia Mor :D
Ja, det har ikke skjedd spesielt mye spennanes de siste tre uken, så har ikke hadd så veldig mye å oppdatere. æ bynner nu å savne tromsø og alle dåkker der hjemme mer enn det æ gjorde da æ dro. det sykeste av alt e jo at det snødde her i england!! nåkka som det aldri gjør, iallefall ikke i oktober/november. alt e jo faktisk snudd på hode. merkelig det der. Æ fikk vottan og tusen hjertlig takk for det mor. dem va utruli fin og behagelig og veldig nyttig for den kulda vi har her nede. god helg til dæ også. hvis du har lyst til å sende mæ mail av og til så kan du bruke den nye mailen min: hmichalsen@gmail.com.
klem fra henriette